joi, 13 august 2009

Live in Harmony

Colectia pentru sezonul primavara-vara 2010, Live in Harmony, are ca si concept recrearea echilibrului intre om, spirit, natura; trecerea de la material la spiritual.

Trecerea de la material spre spiritual este o stare de spirit, o revolta care se manifesta pe plan individual, o nevoi de schimbare, de oprire pentru a permite spiritului creativ din noi sa se manifeste. Este o stare contemplativa de realizare de sine, de constientizare, nevoia de pesonalizare, de timp pentru sine, pentru observarea detaliilor şi intelegerea esentei lumii si a vietii nostre personale.

Colectia aduce o viziune optimista, plina de viata, a unei lumi cu valori adevarate, pure....






Fotograf: Dan-Andrei Paraschiv; Make-up artist: Luminita Tomescu, Model: Madalina si Adelina.

Cu această colecţie am participat la Târgul de Designeri, Pasarela 2009 (30 Mai 2009), de asemenea am avut ocazia să îmi prezint minicolecţia în cadrul Nopţii de Sânziene organizat de Muzeul Minovici (30 iunie 2009).

Dacă sunteţi interesat de vreun produs din această colecţie, doriţi să îl achiziţionaţi, contactaţi-mă la adresa de e-mail: tompos_a@yahoo.com (mai multe poze cu această colecţie găsiţi pe agotatompos.carbonmade.com).
Produsele sunt unice, pe măsura 38.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu