miercuri, 16 martie 2011

Arts of Fashion 2010 - Sky LayersCănd eram copii priveam mereu spre cer cu seninătate, norii conturau povești și forme infinite...
Norii ne permit libertatea și viziunea de a gândi fără limite în interpretatrea formelor și crearea poveștilor nesfărșite. Norii surprinși într-un moment dat sunt unici, niciodata nu vor fi doi nori identici. Mini–colecția suspendă acele momente unice, transpunând volumele fluide ale momentului în eternitatea formelor rigide. Formele, volumele, texturile norilor fuzionează cu impresiile personale create de acestea.
Prezentare în cadrul concursului AOF 2010 - San Francisco, USA, 7 decembrie 2010
Formele se transformă în volume, straturi și urcă ca un aer ușor învăluind identitatea personajului, camuflându-l. Personajul devine atemporal. Multitudinea de straturi și suprapuneri crează volume și structuri geometrizate care reflectă totodată ideea arhitecturilor rigide urbane contemporane, creând o poetică a spațiului în relație cu volumele. Haina astfel devine moale și rigidă în același timp. Se înalță cu ușurință și apasă în același timp. Este o fuziune între natural și artificial, între moment și eternitate… un infinit joc al formelor și contrastelor.
Prezentare în cadrul concursului AOF 2010 - San Francisco, USA, 7 decembrie 2010
Albul sugerează puritate și viziunea unei lumi mai bune.
Materialele folosite crează un joc al suprafețelor diferite – straturi opace și translucide. material stretch, bumbac satinat, organza – care permite crearea structurilor tarnsparente și a suprapunerilor.
http://www.arts-of-fashion.org/AoFCompetition/2010/pages/AoFCompetition2010.html

2 comentarii:

 1. Buna
  Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru ca as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://oraselulvesel2.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice).
  Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este negativ sau pozitiv. Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
  Va doresc o zi buna si tot ce va doriti.

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua,

  As dorii sa stiu daca sunteti interesat de un schimb de link/post.

  Indiferent de raspuns astept email la office@online-anunturi.com

  O zi buna.

  RăspundețiȘtergere